
Boiling Point, Chefs Table: Pizza, Adelsheim Breaking Ground
カートのアイテムが多すぎます
ご購入は五十タイトルがカートに入っている場合のみです。
カートに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。
ウィッシュリストに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。
ほしい物リストの削除に失敗しました。
しばらく経ってから再度お試しください。
ポッドキャストのフォローに失敗しました
ポッドキャストのフォロー解除に失敗しました
-
ナレーター:
-
著者:
このコンテンツについて
The Cogill’s are technically fascinated by the one take movie from England called, “Boiling Point.” A serious drama about a chef, his restaurant, his messy lifestyle, and the one night where he almost lost everything.
Hayley & Gary can’t say enough about the latest season of “Chefs Table” on Netflix and its six part examination of pizza from around the world. You have never seen pizza, like you see in this series.
Sommelier Hayley Hamilton Cogill calls the shots and says pairing any alcohol with “Boiling Point” would be inappropriate.
For "Chefs Table: Pizza" she turns to legendary Oregon wine maker, David Adelsheim and his beautiful "Breaking Ground" Pinot Noir.