Marty Jopson
Audible Sessions: FREE Exclusive Interview
カートのアイテムが多すぎます
ご購入は五十タイトルがカートに入っている場合のみです。
カートに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。
ウィッシュリストに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。
ほしい物リストの削除に失敗しました。
しばらく経ってから再度お試しください。
ポッドキャストのフォローに失敗しました
ポッドキャストのフォロー解除に失敗しました
-
ナレーター:
-
Marty Jopson
-
著者:
-
Bryony Cullen
このコンテンツについて
On the release of his latest book, The Science of Food: An Exploration of What We Eat and How We Cook, Dr Marty Jopson, resident scientist on BBC One's The One Show, talks to Audible about the dangers of not understanding what we put into our mouths.
With knowledge from a hugely successful career as a presenter and science communicator, Marty has discovered the benefits of learning the physics, chemistry and biology of our food. We chatted about all sorts, from sugar to writing.
©2017 Audible Ltd (P)2017 Audible Ltd