検索キーワード: ナレーター "Marty Jopson" すべてのカテゴリー
-
-
Marty Jopson
- Audible Sessions: FREE Exclusive Interview
- 著者: Bryony Cullen
- ナレーター: Marty Jopson
- 再生時間: 20 分
- オリジナル版
-
総合評価
-
ナレーション
-
ストーリー
On the release of his latest book The Science of Food: An Exploration of What We Eat and How We Cook, Dr Marty Jopson, resident scientist on BBC One's The One Show, talks to Audible about the dangers of not understanding what we put into our mouths. With knowledge from a hugely successful career as a presenter and science communicator, Marty has discovered the benefits of learning the physics, chemistry and biology of our food. We chatted about all sorts, from sugar to writing.
-
Marty Jopson
- Audible Sessions: FREE Exclusive Interview
- ナレーター: Marty Jopson
- 再生時間: 20 分
- 配信日: 2017/09/19
- 言語: 英語
カートのアイテムが多すぎます
ご購入は五十タイトルがカートに入っている場合のみです。カートに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。ウィッシュリストに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。ほしい物リストの削除に失敗しました。
しばらく経ってから再度お試しください。ポッドキャストのフォローに失敗しました
ポッドキャストのフォロー解除に失敗しました
-
-
-
The Science of Being Human
- 著者: Marty Jopson
- ナレーター: Marty Jopson
- 再生時間: 6 時間 19 分
- 完全版
-
総合評価
-
ナレーション
-
ストーリー
Offering a unique insight into human behaviour, this book explains why we behave the way we do and what happens when humans interact with the world and each other. Starting with evolutionary biology and what it physically means to be a human being, this book moves on to include a wide range of topics such as artificial intelligence, virtual reality and how we are evolving as we interact with new technology.
-
The Science of Being Human
- ナレーター: Marty Jopson
- 再生時間: 6 時間 19 分
- 配信日: 2019/10/17
- 言語: 英語
カートのアイテムが多すぎます
ご購入は五十タイトルがカートに入っている場合のみです。カートに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。ウィッシュリストに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。ほしい物リストの削除に失敗しました。
しばらく経ってから再度お試しください。ポッドキャストのフォローに失敗しました
ポッドキャストのフォロー解除に失敗しました
価格: ¥ 2,000 または、コインで購入
販売価格: ¥ 2,000 または、コインで購入
Audible会員プラン聴き放題対象 -
-
-
The Science of Food
- An Exploration of What We Eat and How We Cook
- 著者: Marty Jopson
- ナレーター: Marty Jopson
- 再生時間: 6 時間 27 分
- 完全版
-
総合評価
-
ナレーション
-
ストーリー
In this fascinating and easily digestible book, The One Show's resident scientist Marty Jopson takes us on a mouthwatering tour of the 21st-century kitchen and the everyday food miracles that we all take for granted. Ever wondered what modified starch is and why it's in so much of the food we buy? What do instant mash and freeze-dried coffee have in common? What's the real truth behind the five-second rule?
-
The Science of Food
- An Exploration of What We Eat and How We Cook
- ナレーター: Marty Jopson
- 再生時間: 6 時間 27 分
- 配信日: 2017/09/07
- 言語: 英語
カートのアイテムが多すぎます
ご購入は五十タイトルがカートに入っている場合のみです。カートに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。ウィッシュリストに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。ほしい物リストの削除に失敗しました。
しばらく経ってから再度お試しください。ポッドキャストのフォローに失敗しました
ポッドキャストのフォロー解除に失敗しました
価格: ¥ 2,000 または、コインで購入
販売価格: ¥ 2,000 または、コインで購入
-