『A Chef's Table』のカバーアート

A Chef's Table

What Not to Do, May 28, 2009

プレビューの再生

聴き放題対象外タイトルです。Audible会員登録で、非会員価格の30%OFFで購入できます。

¥210で会員登録し購入
無料体験で、20万以上の対象作品が聴き放題に
アプリならオフライン再生可能
プロの声優や俳優の朗読も楽しめる
Audibleでしか聴けない本やポッドキャストも多数
無料体験終了後は月額¥1,500。いつでも退会できます。

A Chef's Table

著者: Jim Coleman
¥210で会員登録し購入

無料体験終了後は月額¥1,500。いつでも退会できます。

¥300 で購入

¥300 で購入

注文を確定する
下4桁がのクレジットカードで支払う
ボタンを押すと、Audibleの利用規約およびAmazonのプライバシー規約同意したものとみなされます。支払方法および返品等についてはこちら
キャンセル

このコンテンツについて

Everyone's favorite word is "YES!" But today's show is all about "NO" - what not to do. You know, all the things you've been told were oh, so wrong... like cheese with fish, using a dull knife, and starting that shrimp sear in a cold pan. We'll also take a look at that very dubious food product, SPAM. And we'll discover a new way perfume is being used in restaurants. We'll also hear some words of wisdom from waitresses, and we'll take on some dishes from the 50s. Plus, the original bad boy chef, Anthony Bourdain - he takes no prisoners and no reservations! [Broadcast Date: May 28, 2009](P) and © 2009 WHYY

A Chef's Tableに寄せられたリスナーの声

カスタマーレビュー:以下のタブを選択することで、他のサイトのレビューをご覧になれます。