Audible会員プラン登録で、20万以上の対象タイトルが聴き放題。
-
A Chef's Table
- All About the Moms, April 30, 2009
- ナレーター: Jim Coleman
- 再生時間: 52 分
カートのアイテムが多すぎます
ご購入は五十タイトルがカートに入っている場合のみです。
カートに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。
ウィッシュリストに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。
ほしい物リストの削除に失敗しました。
しばらく経ってから再度お試しください。
ポッドキャストのフォローに失敗しました
ポッドキャストのフォロー解除に失敗しました
聴き放題対象外タイトルです。Audible会員登録で、非会員価格の30%OFFで購入できます。
無料体験で、20万以上の対象作品が聴き放題に
アプリならオフライン再生可能
プロの声優や俳優の朗読も楽しめる
Audibleでしか聴けない本やポッドキャストも多数
無料体験終了後は月額¥1,500。いつでも退会できます。
あらすじ・解説
Don't forget! Mother's Day is around the corner. So on today's show we're all about the moms -- their cooking and their warm advice. Pino Luongo recalls his restaurant, "Le Madre," and blending "mom food" with professional chefs. Plus what happens when a daughter follows her mom into the world of food --- we'll ask Nancy and Sara Jenkins. New York Times Minimalist Mark Bittman and Chef Eric Ripert each discuss the influence of mom on their palates. Find out how to save endangered recipes. Later, a writer finds peace with his past through his mother's recipes and Jim Coleman's mom's Pimento Cheese Sandwiches. [Broadcast Date: April 30, 2009]
(P) and © 2009 WHYY