Audible会員プラン登録で、20万以上の対象タイトルが聴き放題。
-
A Chef's Table
- Our Relationship with Food, April 17, 2008
- ナレーター: Jim Coleman
- 再生時間: 49 分
カートのアイテムが多すぎます
ご購入は五十タイトルがカートに入っている場合のみです。
カートに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。
ウィッシュリストに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。
ほしい物リストの削除に失敗しました。
しばらく経ってから再度お試しください。
ポッドキャストのフォローに失敗しました
ポッドキャストのフォロー解除に失敗しました
聴き放題対象外タイトルです。Audible会員登録で、非会員価格の30%OFFで購入できます。
無料体験で、20万以上の対象作品が聴き放題に
アプリならオフライン再生可能
プロの声優や俳優の朗読も楽しめる
Audibleでしか聴けない本やポッドキャストも多数
無料体験終了後は月額¥1,500。いつでも退会できます。
あらすじ・解説
Food is all encompassing: how we buy it, store it, and celebrate with it. That says a lot about who we are. On today's show, we'll look at our relationship to food, from simple bananas to an unusual place to dine where the waiters are visually impaired and you eat in the dark. A cultural psychologist examines how we perceive what's on our plates, and we'll hear about "The Short History of the American Stomach". And, if you think you'd like to win the Pillsbury Bake-off contest, hear how one woman took the prize. Plus, the fortune cookie chronicles, the perfect recipe for losing weight, and much more. [Broadcast Date: April 17, 2008]
(P) and © 2008 WHYY