Audible会員プラン登録で、20万以上の対象タイトルが聴き放題。

プレビューの再生

聴き放題対象外タイトルです。Audible会員登録で、非会員価格の30%OFFで購入できます。

無料体験で、20万以上の対象作品が聴き放題に
アプリならオフライン再生可能
プロの声優や俳優の朗読も楽しめる
Audibleでしか聴けない本やポッドキャストも多数
無料体験終了後は月額¥1,500。いつでも退会できます。

A Chef's Table

著者: Jim Coleman
ナレーター: Jim Coleman
¥210で会員登録し購入

無料体験終了後は月額¥1,500。いつでも退会できます。

¥300 で購入

¥300 で購入

下4桁がのクレジットカードで支払う
ボタンを押すと、Audibleの利用規約およびAmazonのプライバシー規約同意したものとみなされます。支払方法および返品等についてはこちら

あらすじ・解説

Many immigrants become American citizens in special ceremonies held on the 4th of July, reminding us that people from all over the world are united in our country. Food is a way to stay in touch with one's heritage; it can connect people, but also isolate us. We'll hear from Chinese American writer Leslie Li who uses food as a symbol to tell her family's story in her new book, Daughter of Heaven. We'll also talk to a second-generation restaurateur Jacques Haeringer about his father's homeland; Alsace. Mr. Cutlets stops by to discuss unusual meats to throw on the grill for 4th of July, and he'll explain how to prepare the perfect hamburger. Finally, we'll visit with Patrick O'Connell. His Inn at Little Washington is considered one of America's best restaurants and has been called the birthplace of refined American cuisine. (Broadcast Date: June 22, 2006)
(P) and © 2006 WHYY
  • ラジオ・TV番組

A Chef's Tableに寄せられたリスナーの声

カスタマーレビュー:以下のタブを選択することで、他のサイトのレビューをご覧になれます。