Audible会員プラン登録で、20万以上の対象タイトルが聴き放題。
-
A Chef's Table
- June 22, 2006
- ナレーター: Jim Coleman
- 再生時間: 49 分
カートのアイテムが多すぎます
ご購入は五十タイトルがカートに入っている場合のみです。
カートに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。
ウィッシュリストに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。
ほしい物リストの削除に失敗しました。
しばらく経ってから再度お試しください。
ポッドキャストのフォローに失敗しました
ポッドキャストのフォロー解除に失敗しました
聴き放題対象外タイトルです。Audible会員登録で、非会員価格の30%OFFで購入できます。
無料体験で、20万以上の対象作品が聴き放題に
アプリならオフライン再生可能
プロの声優や俳優の朗読も楽しめる
Audibleでしか聴けない本やポッドキャストも多数
無料体験終了後は月額¥1,500。いつでも退会できます。
あらすじ・解説
Many immigrants become American citizens in special ceremonies held on the 4th of July, reminding us that people from all over the world are united in our country. Food is a way to stay in touch with one's heritage; it can connect people, but also isolate us. We'll hear from Chinese American writer Leslie Li who uses food as a symbol to tell her family's story in her new book, Daughter of Heaven. We'll also talk to a second-generation restaurateur Jacques Haeringer about his father's homeland; Alsace. Mr. Cutlets stops by to discuss unusual meats to throw on the grill for 4th of July, and he'll explain how to prepare the perfect hamburger. Finally, we'll visit with Patrick O'Connell. His Inn at Little Washington is considered one of America's best restaurants and has been called the birthplace of refined American cuisine. (Broadcast Date: June 22, 2006)
(P) and © 2006 WHYY