Audible会員プラン登録で、20万以上の対象タイトルが聴き放題。

プレビューの再生
  • A Chef's Table

  • February 22, 2007
  • 著者: Jim Coleman
  • 再生時間: 49 分

聴き放題対象外タイトルです。Audible会員登録で、非会員価格の30%OFFで購入できます。

無料体験で、20万以上の対象作品が聴き放題に
アプリならオフライン再生可能
プロの声優や俳優の朗読も楽しめる
Audibleでしか聴けない本やポッドキャストも多数
無料体験終了後は月額¥1,500。いつでも退会できます。

A Chef's Table

著者: Jim Coleman
¥210で会員登録し購入

無料体験終了後は月額¥1,500。いつでも退会できます。

¥300 で購入

¥300 で購入

下4桁がのクレジットカードで支払う
ボタンを押すと、Audibleの利用規約およびAmazonのプライバシー規約同意したものとみなされます。支払方法および返品等についてはこちら

あらすじ・解説

Where in the world is Chef Jim Coleman?! Today the travel bug bites, so grab your boarding pass. Naomi Duguid takes us on a tour of the Great Subcontinent in her book, Mangoes and Curry Leaves: Culinary Travels. Then, taste a unique meat treat from Asia and celebrate St. David's Day in Wales. Next, Tina Nordstrom, PBS host of New Scandinavian Cooking, tells us what it's like to cook in an ice hotel and dive for oysters. We'll also stop by Tuscany and when we arrive home and discuss the serious topic of raising kids with good nutritional habits. But we won't get too serious – we'll talk about retro cereal boxes, too! [Broadcast Date: February 22, 2007]
(P) and © 2007 WHYY
  • ラジオ・TV番組

A Chef's Tableに寄せられたリスナーの声

カスタマーレビュー:以下のタブを選択することで、他のサイトのレビューをご覧になれます。