Andrew Zimmern Visits China and Nature's Candy (Foreign Fruits)
Chapters 12 and 16 from THE BIZARRE TRUTH
カートのアイテムが多すぎます
カートに追加できませんでした。
ウィッシュリストに追加できませんでした。
ほしい物リストの削除に失敗しました。
ポッドキャストのフォローに失敗しました
ポッドキャストのフォロー解除に失敗しました
聴き放題対象外タイトルです。Audible会員登録で、非会員価格の30%OFFで購入できます。
-
ナレーター:
-
Andrew Zimmern
-
著者:
-
Andrew Zimmern
このコンテンツについて
Andrew Zimmern, the host of The Travel Channel's hit series Bizarre Foods, has an extraordinarily well-earned reputation for traveling far and wide to seek out and sample anything and everything that's consumed as food globally, from cow vein stew in Bolivia and giant flying ants in Uganda, to raw camel kidneys in Ethiopia, putrefied shark in blood pudding in Iceland, and Wolfgang Puck's Hunan style rooster balls in Los Angeles. For Zimmern, local cuisine - bizarre, gross or downright stomach turning as it may be to us - is not simply what's served at mealtime. It is a primary avenue to discovering what is most authentic - the bizarre truth - about cultures everywhere.
In this section, Zimmern indulges his love of Cantonese food.
©2009 Andrew Zimmern (P)2009 Random House