Audible会員プラン登録で、20万以上の対象タイトルが聴き放題。
-
Introducing Japanese culture -Popular food and Izakaya menu- Takoyaki
- 日本の文化を英語で紹介 〜人気グルメと居酒屋メニュー〜「たこ焼き」
- ナレーター: Magnus Sullivan
- 再生時間: 1 分
カートのアイテムが多すぎます
カートに追加できませんでした。
ウィッシュリストに追加できませんでした。
ほしい物リストの削除に失敗しました。
ポッドキャストのフォローに失敗しました
ポッドキャストのフォロー解除に失敗しました
Audible会員プラン 無料体験
こちらもおすすめ
-
Introducing Japanese culture -Popular food and Izakaya menu- Fish Cuisine
- 日本の文化を英語で紹介 〜人気グルメと居酒屋メニュー〜「魚料理」
- 著者: 講談社
- ナレーター: Magnus Sullivan
- 再生時間: 1 分
- 完全版
-
総合評価
-
ナレーション
-
ストーリー
In addition to sashimi and sushi, there are various ways of eating and preparing fish, such as grilling, boiling, salting, fermenting, drying, smoking, and pulping into a paste.
著者: 講談社
-
Introducing Japanese culture -Popular food and Izakaya menu- Tamagoyaki
- 日本の文化を英語で紹介 〜人気グルメと居酒屋メニュー〜「玉子焼き」
- 著者: 講談社
- ナレーター: Magnus Sullivan
- 再生時間: 1 分
- 完全版
-
総合評価
-
ナレーション
-
ストーリー
Among the many types of egg cuisines, tamagoyaki is said to be one of Japan's unique household dishes. It is also known as atsuyaki tamago.
著者: 講談社
-
Introducing Japanese culture -World heritage and sightseeing spot- Yakushima
- 日本の文化を英語で紹介 〜日本の世界遺産と観光名所〜「屋久島」
- 著者: 講談社
- ナレーター: Jamie Reed
- 再生時間: 1 分
- 完全版
-
総合評価
-
ナレーション
-
ストーリー
Yakushima is an island that floats in the sea off the southernmost tip of the mainland of Kyushu, ar
著者: 講談社
-
Introducing Japanese culture -Tokyo pop culture- Convenience Store
- 日本の文化を英語で紹介 〜TOKYOポップカルチャー〜「コンビニ」
- 著者: 講談社
- ナレーター: Robert Mullen
- 再生時間: 1 分
- 完全版
-
総合評価
-
ナレーション
-
ストーリー
There are now around 55,000 convenience stores throughout Japan.
著者: 講談社
-
Introducing Japanese culture -Seasonal events- Osechiryori
- 日本の文化を英語で紹介 〜日本の歳時記〜「おせち料理」
- 著者: 講談社
- ナレーター: Robert Mullen
- 再生時間: 1 分
- 完全版
-
総合評価
-
ナレーション
-
ストーリー
Osechiryori is the food that everyone eats during oshogatsu in Japan. 日本でのお正月に欠かせない料理が、おせち料理です。
著者: 講談社
-
Introducing Japanese culture -Traditional culture- Ninja
- 日本の文化を英語で紹介 〜日本の伝統文化〜「忍者」
- 著者: 講談社
- ナレーター: Jamie Reed
- 再生時間: 1 分
- 完全版
-
総合評価
-
ナレーション
-
ストーリー
The Ninjas that often appear in Japanese period dramas were undercover fighters who were active from the Sengoku period to the Edo period.
著者: 講談社
-
Introducing Japanese culture -Popular food and Izakaya menu- Fish Cuisine
- 日本の文化を英語で紹介 〜人気グルメと居酒屋メニュー〜「魚料理」
- 著者: 講談社
- ナレーター: Magnus Sullivan
- 再生時間: 1 分
- 完全版
-
総合評価
-
ナレーション
-
ストーリー
In addition to sashimi and sushi, there are various ways of eating and preparing fish, such as grilling, boiling, salting, fermenting, drying, smoking, and pulping into a paste.
著者: 講談社
-
Introducing Japanese culture -Popular food and Izakaya menu- Tamagoyaki
- 日本の文化を英語で紹介 〜人気グルメと居酒屋メニュー〜「玉子焼き」
- 著者: 講談社
- ナレーター: Magnus Sullivan
- 再生時間: 1 分
- 完全版
-
総合評価
-
ナレーション
-
ストーリー
Among the many types of egg cuisines, tamagoyaki is said to be one of Japan's unique household dishes. It is also known as atsuyaki tamago.
著者: 講談社
-
Introducing Japanese culture -World heritage and sightseeing spot- Yakushima
- 日本の文化を英語で紹介 〜日本の世界遺産と観光名所〜「屋久島」
- 著者: 講談社
- ナレーター: Jamie Reed
- 再生時間: 1 分
- 完全版
-
総合評価
-
ナレーション
-
ストーリー
Yakushima is an island that floats in the sea off the southernmost tip of the mainland of Kyushu, ar
著者: 講談社
-
Introducing Japanese culture -Tokyo pop culture- Convenience Store
- 日本の文化を英語で紹介 〜TOKYOポップカルチャー〜「コンビニ」
- 著者: 講談社
- ナレーター: Robert Mullen
- 再生時間: 1 分
- 完全版
-
総合評価
-
ナレーション
-
ストーリー
There are now around 55,000 convenience stores throughout Japan.
著者: 講談社
-
Introducing Japanese culture -Seasonal events- Osechiryori
- 日本の文化を英語で紹介 〜日本の歳時記〜「おせち料理」
- 著者: 講談社
- ナレーター: Robert Mullen
- 再生時間: 1 分
- 完全版
-
総合評価
-
ナレーション
-
ストーリー
Osechiryori is the food that everyone eats during oshogatsu in Japan. 日本でのお正月に欠かせない料理が、おせち料理です。
著者: 講談社
-
Introducing Japanese culture -Traditional culture- Ninja
- 日本の文化を英語で紹介 〜日本の伝統文化〜「忍者」
- 著者: 講談社
- ナレーター: Jamie Reed
- 再生時間: 1 分
- 完全版
-
総合評価
-
ナレーション
-
ストーリー
The Ninjas that often appear in Japanese period dramas were undercover fighters who were active from the Sengoku period to the Edo period.
著者: 講談社
あらすじ・解説
たこ焼きは、お好み焼きと並ぶ大阪名物。縁日の定番メニューとしても人気です。
小麦粉を水で溶いた生地に、ぶつ切りにしたタコを入れ、半球形のくぼみがついた鉄板で焼き上げて作ります。
大阪の隣の兵庫県には、明石焼きと呼ばれる郷土料理があり、この明石焼きが、たこ焼きのルーツのようです。
ソースをたっぷりかけてから、マヨネーズ、かつおぶし、青のりをふんだんにかけるのが、たこ焼きの定番の食べ方。
最近は、明太子ソースをかけたり、チーズをのせたり、ポン酢などにつける食べ方も流行っています。
また、家庭用のたこ焼き器も販売されており、大阪に限らず、家族や友人たちと家でたこ焼きパーティーを楽しむ人も増えています。