『Masala Lab』のカバーアート

Masala Lab

The Science of Indian Cooking

プレビューの再生

聴き放題対象外タイトルです。Audible会員登録で、非会員価格の30%OFFで購入できます。

¥2,100で会員登録し購入
無料体験で、20万以上の対象作品が聴き放題に
アプリならオフライン再生可能
プロの声優や俳優の朗読も楽しめる
Audibleでしか聴けない本やポッドキャストも多数
無料体験終了後は月額¥1,500。いつでも退会できます。

Masala Lab

著者: Krish Ashok
ナレーター: Ashish Bhandari
¥2,100で会員登録し購入

無料体験終了後は月額¥1,500。いつでも退会できます。

¥3,000 で購入

¥3,000 で購入

注文を確定する
下4桁がのクレジットカードで支払う
ボタンを押すと、Audibleの利用規約およびAmazonのプライバシー規約同意したものとみなされます。支払方法および返品等についてはこちら
キャンセル

このコンテンツについて

Ever wondered why your grandmother threw a teabag into the pressure cooker while boiling chickpeas, or why she measured using the knuckle of her index finger? Why does a counterintuitive pinch of salt make your kheer more intensely flavorful? What is the Maillard reaction and what does it have to do with fenugreek? What does your high school chemistry knowledge, or what you remember of it, have to do with perfectly browning your onions?

Masala Lab by Krish Ashok is a science nerd's exploration of Indian cooking with the ultimate aim of making the listener a better cook and turning the kitchen into a joyful, creative playground for culinary experimentation. Just like memorizing an equation might have helped you pass an exam but not become a chemist, following a recipe without knowing its rationale can be a suboptimal way of learning how to cook.

Exhaustively tested and researched, and with a curious and engaging approach to food, Krish Ashok puts together the one book the Indian kitchen definitely needs, proving along the way that your grandmother was right all along.

PLEASE NOTE: When you purchase this title, the accompanying PDF will be available in your Audible Library along with the audio.

©2020 Krish Ashok (P)2021 Random House Audio
クッキング 食習慣・健康的な料理

Masala Labに寄せられたリスナーの声

カスタマーレビュー:以下のタブを選択することで、他のサイトのレビューをご覧になれます。