『Outdoor Cooking』のカバーアート

Outdoor Cooking

River Cottage Handbook, Book 17

プレビューの再生

聴き放題対象外タイトルです。Audible会員登録で、非会員価格の30%OFFで購入できます。

¥1,330で会員登録し購入
無料体験で、20万以上の対象作品が聴き放題に
アプリならオフライン再生可能
プロの声優や俳優の朗読も楽しめる
Audibleでしか聴けない本やポッドキャストも多数
無料体験終了後は月額¥1,500。いつでも退会できます。

Outdoor Cooking

著者: Gill Meller
ナレーター: Hugh Fearnley-Whittingstall, Richard Trinder
¥1,330で会員登録し購入

無料体験終了後は月額¥1,500。いつでも退会できます。

¥1,900 で購入

¥1,900 で購入

注文を確定する
下4桁がのクレジットカードで支払う
ボタンを押すと、Audibleの利用規約およびAmazonのプライバシー規約同意したものとみなされます。支払方法および返品等についてはこちら
キャンセル

このコンテンツについて

Bloomsbury presents Outdoor Cooking by Gill Meller, read by Hugh Fearnley-Whittingstall and Richard Trinder.

In Outdoor Cooking, Gill Meller explains every aspect of cooking out in the open. He will take you back to basics with a guide to building the perfect fire, and reinvigorate your summer barbecue by cooking bread on it, grilling Indian-style kebabs, smoking fish or roasting succulent joints of meat. You can also find out how to make the most of a pizza oven or Kamado-style clay barbecue (popularised by the Big Green Egg) and, if you’re feeling adventurous, there are comprehensive instructions for spit roasting larger pieces of meat or making a smouldering earth oven.

With an introduction by Hugh Fearnley-Whittingstall, this book will rekindle your passion for the great outdoors and spark new ideas for creative cooking in the wild.

PLEASE NOTE: When you purchase this title, the accompanying PDF will be available in your Audible Library along with the audio.

©2024 Gill Meller (P)2024 Bloomsbury Publishing Plc
キャンプ クッキング 生態系・生息地

Outdoor Cookingに寄せられたリスナーの声

カスタマーレビュー:以下のタブを選択することで、他のサイトのレビューをご覧になれます。