『Salt』のカバーアート

Salt

History - Types - Uses

プレビューの再生

聴き放題対象外タイトルです。Audible会員登録で、非会員価格の30%OFFで購入できます。

¥350で会員登録し購入
無料体験で、20万以上の対象作品が聴き放題に
アプリならオフライン再生可能
プロの声優や俳優の朗読も楽しめる
Audibleでしか聴けない本やポッドキャストも多数
無料体験終了後は月額¥1,500。いつでも退会できます。

Salt

著者: Arlene Lee
ナレーター: Leigh Ashman
¥350で会員登録し購入

無料体験終了後は月額¥1,500。いつでも退会できます。

¥500 で購入

¥500 で購入

注文を確定する
下4桁がのクレジットカードで支払う
ボタンを押すと、Audibleの利用規約およびAmazonのプライバシー規約同意したものとみなされます。支払方法および返品等についてはこちら
キャンセル

このコンテンツについて

The topic of salt was requested as a subject for an episode of my food podcast. I decided to dive right in and do some research about salt and its many uses.

I was very surprised by some of the information that I discovered!

During the broadcast, I discussed a brief history of salt, health risks regarding salt sensitivity, and hypertension, a few different types of gourmet salt available on the market for the home cook, and some common household uses of salt. The audience enjoyed the episode very much. So, the podcast show notes have been made into this audiobook. You'll notice the casual, informal style of writing.

This is by no means an exhaustive work regarding the subject of salt. (That would take volumes!)

I hope you find the information interesting and useful. Thanks for listening!

Partial proceeds of all book sales are donated to Dementia & Alzheimer's Disease Research in honor of my mother who taught me about life and love through sharing her gift of baking.

©2017 Barbara Phipps (P)2017 Barbara Phipps
グルメ 食習慣・健康的な料理

Saltに寄せられたリスナーの声

カスタマーレビュー:以下のタブを選択することで、他のサイトのレビューをご覧になれます。