
The Best American Food Writing 2022
カートのアイテムが多すぎます
カートに追加できませんでした。
ウィッシュリストに追加できませんでした。
ほしい物リストの削除に失敗しました。
ポッドキャストのフォローに失敗しました
ポッドキャストのフォロー解除に失敗しました
2か月間月額99円+ 最大700円分のAmazonギフトカードプレゼント!
このコンテンツについて
A collection of the year’s top food writing, selected by guest editor Sohla El-Waylly and series editor Silvia Killingsworth.
Culinary creator, writer and community advocate, Sohla El-Waylly selects the best twenty articles published in 2021 that celebrate the many innovative, comforting, mouthwatering, and culturally rich culinary offerings of our country.
Supplemental enhancement PDF accompanies the audiobook.
PLEASE NOTE: When you purchase this title, the accompanying PDF will be available in your Audible Library along with the audio.
©2022 Sohla El-Waylly and Sylvia Killingsworth (P)2022 HarperCollins Publishers