Audible会員プラン登録で、20万以上の対象タイトルが聴き放題。

プレビューの再生
  • The Food Book

  • The Stories, Science, and History of What We Eat
  • 著者: DK
  • ナレーター: Charles Armstrong
  • 再生時間: 14 時間 23 分

聴き放題対象外タイトルです。Audible会員登録で、非会員価格の30%OFFで購入できます。

無料体験で、20万以上の対象作品が聴き放題に
アプリならオフライン再生可能
プロの声優や俳優の朗読も楽しめる
Audibleでしか聴けない本やポッドキャストも多数
無料体験終了後は月額¥1,500。いつでも退会できます。

The Food Book

著者: DK
ナレーター: Charles Armstrong
¥2,660で会員登録し購入

無料体験終了後は月額¥1,500。いつでも退会できます。

¥3,800 で購入

¥3,800 で購入

下4桁がのクレジットカードで支払う
ボタンを押すと、Audibleの利用規約およびAmazonのプライバシー規約同意したものとみなされます。支払方法および返品等についてはこちら

あらすじ・解説

Discover the origins, traditions, and use of the everyday foods served up on our plates, from salt to sushi and rice to ravioli.

A true celebration of food in all its forms, The Food Book follows the human quest for sustenance through the stories of individual ingredients, and examines our millenia-long relationship with nearly 200 foods - from nuts and seeds to noodles and meat - with the help of tales from all over the world.

Food is the cornerstone of daily life, culture, and even religion. Staples like bread, beans, and cereal crops are part of our culinary history, and used in many different ways around the world. This fascinating reference covers all food groups, including nuts and grains, fruit and vegetables, meat and fish, and herbs and spices, providing information on every aspect of their history, and their place in world cuisine.

Packed with glorious stories that surprise and enthral, this is the ultimate feast for foodies, a global smorgasbord packed with unforgettable tales and eye-opening facts.

©2024 Dorling Kindersley Ltd (P)2024 DK Audio

The Food Bookに寄せられたリスナーの声

カスタマーレビュー:以下のタブを選択することで、他のサイトのレビューをご覧になれます。