Audible会員プラン登録で、12万以上の対象タイトルが聴き放題。

  • The Food Book

  • The Stories, Science, and History of What We Eat
  • 著者: DK
  • 再生時間: 不明

Amazonプライム会員限定

3か月無料
聴き放題対象外タイトルです。会員登録すると、非会員価格の30%OFFで購入できます。(お聴きいただけるのは配信日からとなります)
期間限定:2024年7月22日(日本時間)に終了
2024年7月22日までAmazonプライム会員限定で3か月無料体験キャンペーン開催中(プライム会員以外の方は30日間無料)。詳細はこちら
会員は12万以上の対象作品が聴き放題、アプリならオフライン再生可能。
Audibleでしか聴けない本やポッドキャストも多数。プロの声優や俳優の朗読も楽しめます。
無料体験終了後は月額¥1,500。いつでも退会できます。
『The Food Book』のカバーアート

The Food Book

著者: DK
会員登録する

無料体験終了後は月額1,500円。いつでも退会できます

¥4,300で今すぐ予約注文する

¥4,300で今すぐ予約注文する

下4桁がのクレジットカードで支払う
ボタンを押すと、Audibleの利用規約およびAmazonのプライバシー規約同意したものとみなされます。支払方法および返品等についてはこちら

あらすじ・解説

Discover the origins, traditions, and use of the everyday foods served up on our plates, from salt to sushi and rice to ravioli.

A true celebration of food in all its forms, The Food Book follows the human quest for sustenance through the stories of individual ingredients, and examines our millenia-long relationship with nearly 200 foods - from nuts and seeds to noodles and meat - with the help of tales from all over the world.

Food is the cornerstone of daily life, culture, and even religion. Staples like bread, beans, and cereal crops are part of our culinary history, and used in many different ways around the world. This fascinating reference covers all food groups, including nuts and grains, fruit and vegetables, meat and fish, and herbs and spices, providing information on every aspect of their history, and their place in world cuisine.

Packed with glorious stories that surprise and enthral, this is the ultimate feast for foodies, a global smorgasbord packed with unforgettable tales and eye-opening facts.

©2024 Dorling Kindersley Ltd (P)2024 DK Audio

同じ著者・ナレーターの作品

The Food Bookに寄せられたリスナーの声

カスタマーレビュー:以下のタブを選択することで、他のサイトのレビューをご覧になれます。