『The Food Truck Handbook』のカバーアート

The Food Truck Handbook

Start, Grow, and Succeed in the Mobile Food Business

プレビューの再生

Audible会員プラン 無料体験

30日間の無料体験を試す
会員は、20万以上の対象作品が聴き放題
アプリならオフライン再生可能
プロの声優や俳優の朗読も楽しめる
Audibleでしか聴けない本やポッドキャストも多数
無料体験終了後は月会費1,500円。いつでも退会できます

The Food Truck Handbook

著者: David Weber
ナレーター: Steve Menasche
30日間の無料体験を試す

無料体験終了後は月額¥1,500。いつでも退会できます。

¥2,200 で購入

¥2,200 で購入

注文を確定する
下4桁がのクレジットカードで支払う
ボタンを押すと、Audibleの利用規約およびAmazonのプライバシー規約同意したものとみなされます。支払方法および返品等についてはこちら
キャンセル

このコンテンツについて

Foodies the world over have awakened to the mouthwatering potential of the food truck, inspiring national food truck competitions and even a show on the Food Network. The relatively low cost of entry, combined with free and low-cost ways to market them through social media, make the food truck business an ideal entry point for budding entrepreneurs.

The Food Truck Handbook offers step-by-step advice on achieving your mobile food mogul dreams. From concept development to gaining a loyal following to preventative maintenance on your equipment, this book covers everything you need to know about starting and running a successful food truck business, including:

  • Profiles of successful food trucks, detailing their operations, profitability, and scalability
  • How to write a sound business plan, set a reasonable budget, and raise the money to get started
  • Best practices and tools to help you pick a truck, choose a location, find trustworthy vendors, and get your truck open on time
  • How to stay lean and profitable by avoiding the most common operating mistakes
  • How to grow from one truck to multiple trucks, restaurants, wholesale, or a food truck franchise
©2012 David Weber (P)2020 Gildan Media
スモールビジネス 新規ビジネス企業 起業家精神

The Food Truck Handbookに寄せられたリスナーの声

カスタマーレビュー:以下のタブを選択することで、他のサイトのレビューをご覧になれます。