『The Future of Food』のカバーアート

The Future of Food

プレビューの再生

Audible会員プラン 無料体験

30日間の無料体験を試す
会員は、20万以上の対象作品が聴き放題
アプリならオフライン再生可能
プロの声優や俳優の朗読も楽しめる
Audibleでしか聴けない本やポッドキャストも多数
無料体験終了後は月会費1,500円。いつでも退会できます

The Future of Food

著者: Scientific American
ナレーター: Coleen Marlo
30日間の無料体験を試す

無料体験終了後は月額¥1,500。いつでも退会できます。

¥2,600 で購入

¥2,600 で購入

注文を確定する
下4桁がのクレジットカードで支払う
ボタンを押すと、Audibleの利用規約およびAmazonのプライバシー規約同意したものとみなされます。支払方法および返品等についてはこちら
キャンセル

このコンテンツについて

With global population numbers projected to increase by two billion by 2050, a veritable food crisis is on the horizon. In this audiobook we examine some of the complex factors involved in the coming “food crisis” and the innovative ideas and technologies designed to increase food production sustainably. We also examine current industry methods to increase production and the controversies surrounding them, including not only hot-button issues like genetically modified (or GM) and processed foods but also food safety and the physical effects of the modern diet.

PLEASE NOTE: When you purchase this title, the accompanying PDF will be available in your Audible Library along with the audio.

©2017 Scientific American, a division of Nature America, Inc. Scientific American is a registered trademark of Nature America, Inc.Scientific American, a division of Nature America, Inc. Scientific American is a registered trademark of Nature America, Inc. (P)2021 Blackstone Publishing
グローバル化 持続可能な農業 環境

The Future of Foodに寄せられたリスナーの声

カスタマーレビュー:以下のタブを選択することで、他のサイトのレビューをご覧になれます。