-
3D bioprinting in cultured meat industry
- 著者: DD ENTERPRISES
- ポッドキャスト
カートのアイテムが多すぎます
カートに追加できませんでした。
ウィッシュリストに追加できませんでした。
ほしい物リストの削除に失敗しました。
ポッドキャストのフォローに失敗しました
ポッドキャストのフォロー解除に失敗しました
-
サマリー
あらすじ・解説
Cultured meat relies on the concept of producing meat sustainably in laboratory
conditions without the sacrifice of animal life and the excessive use of antibiotics.
Although this field is of great interest, many a times it fails to obtain the desired results
and acceptance due to lack of sensory and realistic texture when compared to natural
meat. The advancements in food industry have opened up humongous potential. 3D
bioprinting is one such advancement. The potential for this technology is immense and
has opened up a whole new world of possibilities. Three-dimensional (3D) printing
provides a solution to this dilemma by providing a platform for establishing unique food
products for the end-user and also addressing the vital issues faced by cultured meat.
Visit Website>> Click Here
-
2024/08/193 分
カートのアイテムが多すぎます
ご購入は五十タイトルがカートに入っている場合のみです。カートに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。ウィッシュリストに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。ほしい物リストの削除に失敗しました。
しばらく経ってから再度お試しください。ポッドキャストのフォローに失敗しました
ポッドキャストのフォロー解除に失敗しました