検索キーワード: "Michael Brenner" 食品・ワイン
検索結果 1 件
-
-
Science and Cooking
- Physics Meets Food, from Homemade to Haute Cuisine
- 著者: Michael Brenner, Pia Sörensen, David Weitz
- ナレーター: Donna Postel
- 再生時間: 9 時間 12 分
- 完全版
-
総合評価
-
ナレーション
-
ストーリー
The spectacular culinary creations of modern cuisine are the stuff of countless articles and social media feeds. But to a scientist they are also perfect pedagogical explorations into the basic scientific principles of cooking. In Science and Cooking, Harvard professors Michael Brenner, Pia Sörensen, and David Weitz bring the classroom to your kitchen to teach the physics and chemistry underlying every recipe.
-
Science and Cooking
- Physics Meets Food, from Homemade to Haute Cuisine
- ナレーター: Donna Postel
- 再生時間: 9 時間 12 分
- 配信日: 2021/01/26
- 言語: 英語
カートのアイテムが多すぎます
ご購入は五十タイトルがカートに入っている場合のみです。カートに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。ウィッシュリストに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。ほしい物リストの削除に失敗しました。
しばらく経ってから再度お試しください。ポッドキャストのフォローに失敗しました
ポッドキャストのフォロー解除に失敗しました
価格: ¥ 2,200 または、コインで購入
販売価格: ¥ 2,200 または、コインで購入
Audible会員プラン聴き放題対象 -