検索キーワード: 著者 "Marvin Keita" すべてのカテゴリー
検索結果 1 件
-
-
Chocolate and confectionnery
- 著者: Marvin Keita
- オリジナル版
-
総合評価
-
ナレーション
-
ストーリー
Confectionery ingredients and equipmentConfectionery is arguably the most demanding of the culinary arts. Requiring a degree of precision and accuracy unequaled in other areas of the kitchen. A batch of confectionery centers is not as forgiving as a batch of bread or cake. Because confections themselves are smaller than pastries or baked goods, a typical batch al confections uses smaller increments of each ingredient when scaling and handling small quantities, slight errors translate as sizeable percentages of the total. In addition to this basic requirement of precision in the amounts of ...
カートのアイテムが多すぎます
ご購入は五十タイトルがカートに入っている場合のみです。カートに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。ウィッシュリストに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。ほしい物リストの削除に失敗しました。
しばらく経ってから再度お試しください。ポッドキャストのフォローに失敗しました
ポッドキャストのフォロー解除に失敗しました
-