検索キーワード: 著者 "Robert F. Moss" すべてのカテゴリー
-
-
The Lost Southern Chefs
- A History of Commercial Dining in the Nineteenth-Century South
- 著者: Robert F. Moss
- ナレーター: Chris Abernathy
- 再生時間: 9 時間 49 分
- 完全版
-
総合評価
-
ナレーション
-
ストーリー
In recent years, food writers and historians have begun to retell the story of southern food. Heirloom ingredients and traditional recipes have been rediscovered, the foundational role that African Americans played in the evolution of southern cuisine is coming to be recognized, and writers are finally clearing away the cobwebs of romantic myth that have long distorted the picture. The story of southern dining, however, remains incomplete.
-
The Lost Southern Chefs
- A History of Commercial Dining in the Nineteenth-Century South
- ナレーター: Chris Abernathy
- 再生時間: 9 時間 49 分
- 配信日: 2022/05/17
- 言語: 英語
カートのアイテムが多すぎます
ご購入は五十タイトルがカートに入っている場合のみです。カートに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。ウィッシュリストに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。ほしい物リストの削除に失敗しました。
しばらく経ってから再度お試しください。ポッドキャストのフォローに失敗しました
ポッドキャストのフォロー解除に失敗しました
価格: ¥ 2,200 または、コインで購入
販売価格: ¥ 2,200 または、コインで購入
Audible会員プラン聴き放題対象 -
-
-
Barbecue
- The History of an American Institution
- 著者: Robert F. Moss
- ナレーター: David Holloway
- 再生時間: 6 時間 30 分
- 完全版
-
総合評価
-
ナレーション
-
ストーリー
Barbecue: The History of an American Institution draws on hundreds of sources to document the evolution of barbecue from its origins among Native Americans to its present status as an icon of American culture. This is the story not just of a dish but of a social institution that helped shape the many regional cultures of the United States.
-
Barbecue
- The History of an American Institution
- ナレーター: David Holloway
- 再生時間: 6 時間 30 分
- 配信日: 2012/09/25
- 言語: 英語
カートのアイテムが多すぎます
ご購入は五十タイトルがカートに入っている場合のみです。カートに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。ウィッシュリストに追加できませんでした。
しばらく経ってから再度お試しください。ほしい物リストの削除に失敗しました。
しばらく経ってから再度お試しください。ポッドキャストのフォローに失敗しました
ポッドキャストのフォロー解除に失敗しました
価格: ¥ 2,500 または、コインで購入
販売価格: ¥ 2,500 または、コインで購入
-